De fleste kredittkortselskaper betalt Foreign Transaksjonsgebyrer

Nesten alle store US kredittkortselskapet, bortsett fra muligens en, vil kreve en 2-3 prosent utenlandske transaksjonsgebyr, hvis kredittkortet blir brukt internasjonalt.
Ikke før de siste årene, har mange kredittkort selskaper ikke klart å forklare disse internasjonale avgifter i sine vilkår og betingelser.
Derfor, på grunn av dette, fått mange mennesker varsel om et gruppesøksmål oppgjør om disse avgiftene tidligere i år. Kredittkortselskaper må tydelig informere sine søkere av alle internasjonale transaksjonsgebyrer, fordi søksmålet er avgjort.
Du vil mest sannsynlig bli fortalt at kredittkortselskapet belaster tre prosent for alle internasjonale transaksjoner når hvis du ringer deres kundeservice representant for å finne ut. Det kan ende opp med å bli ganske dyrt å betale en ekstra tre prosent på alle kjøp, men du kan muligens finne en måte å unngå disse kostnadene.
Valutakurser fra banken din kan ofte gi deg en bedre avtale enn hva du får på en utenlandsk valutaveksling messe.
Når et debetkort blir brukt som et kredittkort, kan det være noen risiko involvert, men minibankuttak er fri for utenlandske transaksjonsgebyrer som en generell regel. Et kredittkort gir mye bedre svindel beskyttelse enn et debetkort, så derfor bruke et debetkort i utlandet for å foreta kjøp kan være risikabelt. Når det er feilbelastninger og overpris gjort på kredittkortet ditt, kan du bestride dem og få refundert. Hvis debetkort har blitt brukt til svindel, vil du ikke bare bli møtt med en tom bankkonto, men du vil finne at det tar lengre tid å få noen form for refusjon.
Det virker som den beste måten for deg å holde fra å betale internasjonale transaksjonsgebyrer er gjennom bruk av kredittkort som belaster ingen avgifter; disse ingen gebyr kredittkort gir deg sikkerhet uten ekstra kostnader.
ATM transaksjoner kreve en liten avgift hver gang, slik at du kan vite hvor mye du vil bruke; dette er så stor for hverdagen som når du er på ferie. Med mindre du er på et svært krevende budsjett, er det vanskelig å bedømme hvor mye du skal ta ut i en minibank transaksjon fordi folk flest ikke kan fortelle nøyaktig hvor mye penger de trenger mens du reiser. Det kan også være vanskelig å finne en minibank i mange land, men du må være forsiktig med å ikke trekke for mye penger, så du vil ikke være i fare for tyveri.
Du vil finne at du må betale en avgift for å konvertere midler tilbake til din lokale valuta, samt avgifter du måtte betale for å konvertere til utenlandsk valuta.
Reisesjekker er et trygt alternativ til kontanter, men de er ikke akseptert overalt, og det er en avgift for å kjøpe dem.
Pass på at du vet hva vilkårene er på et kredittkort du har søkt på, hvis du hadde vært under inntrykk av at det belaster ingen ekstra gebyrer for utenlandske kjøp. Sjekk vilkårene før du bruker kort og være sikker på at du kan betale av balansen raskt, hvis den har en høy rente, ellers du bare betaler avgifter på en annen måte.
Alisdair Cosgrove er en frilans skribent som spesialiserer seg på personlig økonomi. Du kan lese mer av hans arbeid på JSNet kredittkort for beste kredittkort og tilbyr også en omfattende liste over lav rente kredittkort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.