Er det lovlig for selgere i California til å kreve et kredittkort behandlingsgebyr?

Kredittkort tilbyr en praktisk måte for forbrukerne å foreta kjøp, men de kan ikke være den foretrukne betalingsmåten for selgere. Selgerne er pålagt å betale en avgift til et kredittkort selskap hver gang en kunde bruker et kredittkort til å kjøpe noe fra dem. De fleste leverandørene har ikke noe imot å betale kredittkort avgifter når deres virksomheter er fremgang, men i disse tøffe økonomiske tider, er mange av dem begynner å føle klemme. Som en måte å redusere sine tap, har noen virksomheter besluttet å passere ansvaret for å betale disse avgiftene til sine kunder ved å belaste behandlingsgebyr. Men å lade gebyrer anses ulovlig i enkelte stater, hvorav ett er California.
Den behandlingsgebyr at selgerne må betale for å kredittkortselskaper er 2% av transaksjonsbeløpet. Hvis du kjøper $ 100,00 verdt av varer med et kredittkort, koster det selgeren ca $ 2.00 i behandlingsgebyr. For bedrifter som gjør hundrevis eller tusenvis av transaksjoner hver dag, kan betaler kredittkort behandlingsgebyr redusere sin fortjeneste betraktelig. Mens noen selgere i California velger å se bort fra loven ved å kreve sine kredittkort-bruker kundene å betale gebyrer, andre har funnet andre måter å kompensere for sine tap.
Bedrifter som belaster kredittkort behandling avgifter er brudd på California Civil Code Section 1748,1 (a), som sier at alle forhandlere i staten ikke har lov til å legge en avgift på kjøp som er gjort med kredittkort, enten det er i salg, service eller andre transaksjoner. Hvis du er belastet med et behandlingsgebyr når du kjøper noe med et kredittkort i California, kan du ta kontakt med selgeren for å be om en tilbakebetaling av avgift. Selgeren har opp til 30 dager til å refundere behandlingsgebyr, og du kan sende inn en sak hvis det ikke gjør det. Hvis selgeren blir funnet skyldig, vil det ha å betale deg tre ganger bekjennende avgift, samt alle juridiske kostnader som påløper mens du prøver å få refusjon.
Du bør også være på vakt mot selgere som belaster convenience avgifter. Convenience avgifter er i utgangspunktet avgifter som belastes for bekvemmeligheten av å bruke en alternativ metode for betaling, og de kan være lovlig eller ulovlig, avhengig av visse omstendigheter. For eksempel er forhandlere som godtar kontanter, sjekker og kredittkort ikke lov til å kreve convenience avgifter på kredittkorttransaksjoner. Hvis de gjør det, vil det bety at de er praktisere betalingsmetode diskriminering, ettersom betaling med kredittkort i denne saken er ikke en bona fide bekvemmelighet og avgifter gjelder ikke for de andre betalingsmåter. På den annen side, er nettselskapene som primært mottar betaling via mail lov til å kreve convenience avgifter på kredittkortbetalinger som tilbys til sine kunder som en bona fide bekvemmelighet. Definisjonen av ?? convenience avgifter ?? varierer fra ett kredittkort selskap til et annet. Mens VISA sier at dagligvare avgifter er forskjellig fra avgifter, ser MasterCard ingen forskjell mellom de to.
Det finnes en rekke ting som bedrifter i California kan gjøre for å komme seg rundt i staten ?? s kredittkort behandlingsgebyr lov, og en av dem er å tilby kontantrabatter. Selgere kan tilby en rabatt til kunder som velger å bruke kontanter i stedet for kredittkort til å betale for sine innkjøp. Ved å oppmuntre flere kunder å betale med kontanter, vil de være å betale mindre behandlingsgebyr til kredittkortselskaper, noe som resulterer i betydelige besparelser. Å tilby kontantrabatter til sine kunder, må de vise prisene for kontanter og kredittkort separat, og viser kontanter priser som rabatter i stedet for å presentere kredittkort prisene som tilleggsavgifter.
En annen teknikk som bedrifter i California bruker til å redusere sine kredittkort behandling avgifter pålegger et minimum kjøpesummen. Det betyr at kundene må kjøpe et bestemt pengebeløp av varer for å få lov til å foreta betalinger med kredittkort. Med denne praksisen på plass, vil forhandlerne ha forsikring om at deres kredittkort behandlingsgebyr ikke vil overstige de mengder fortjeneste at de får fra små innkjøp. Ifølge lovgivningen i California, er selgerne ikke lov til å sette minimum kjøpesummen over $ 10,00.
Ulike typer kredittkort har ulike regler om behandling avgifter og dagligvare avgifter, og disse reglene kan hindre selgere fra lading kredittkortet behandling avgifter ulovlig. Visa og MasterCard forby kjøpmenn fra å legge avgifter på kjøp som er gjort med deres kredittkort. Hvis du er belastet med et behandlingsgebyr når du bruker et Visa eller MasterCard på et bestemt forhandler, kan du rapportere hendelsen til utstederen av kredittkortet ditt. I tillegg har disse to selskapene ikke selgere innføre et krav om minstekjøp på transaksjoner som er gjort med kortene sine. American Express forbyr kjøpmenn fra lade avgifter, med mindre de kvalifiserer som convenience avgifter, og det gjør at minimumskjøp kravene etter bare visse omstendigheter.
Kredittkort har fått betydning som betalingsmiddel i de siste årene, og de brukes på en jevnlig basis av en stor andel av amerikanerne. De som bruker kredittkort regelmessig foretrekker å handle i butikker som tilbyr kredittkort som betalingsalternativ og forhandlere som ikke aksepterer kredittkort kan miste kunder til butikkene som gjør. Til tross for å måtte betale gebyrer, de fleste selgere fortsette å akseptere kredittkortbetalinger. Ved å gjøre dette, kan de gi en mer praktisk handleopplevelse, noe som resulterer i en økning i antall kunder, så vel som salg. Men for noen kjøpmenn, kan kostnadene ved å betale behandlingsgebyr oppveier fordelen av å akseptere kredittkort, og de har til å treffe tiltak for å hindre kundene fra å bruke kredittkort, eller bruke andre virkemidler for å redusere sine behandlingsgebyr.
Hvis du er en av dem som foretrekker å foreta betalinger med kredittkort, bør du forsikre deg om at du ikke blir belastet med et behandlingsgebyr hver gang du foretar et kjøp. Hvis du oppdager at en kjøpmann har lagt et behandlingsgebyr til kjøpet, ta kontakt med selgeren eller utstederen av kredittkortet ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.