kredittkort

Kredittkort

Et kredittkort kan være en stor økonomisk verktøy hvis du bruker den klokt-men troende myter om kredittkort kan koste deg penger. Det er derfor å skille fakta fra fiksjon er så viktig: Å vite fakta om kredittkort kan hjelpe deg å unngå økonomiske fallgruver betydelige.
La oss komme i gang med disse vanlige mytene:
Fiksjon: Søker om et nytt kredittkort vil bare påvirke din kreditt score hvis du bruker kortet.

Fakta: Søknad om ny kreditt for opptil 10% av din kreditt score, selv om du ikke bruker kortet. Ofte søker om ny kreditt kan skade din kreditt score, så sørg for at du virkelig trenger det nye kortet før du søke om det.
Fiksjon: Betale mindre enn det totale minimum betaling på kredittkortet ditt bill teller ikke som en savnet betaling.

Fakta: Hvis du ikke betaler minst den samlede minimumsbetaling på kredittkortregningen, kan kredittkortselskapet rapportere det som en savnet betaling. Dette kan få ned kreditt score og gjøre det vanskeligere å kvalifisere for kreditt i fremtiden. Sjekk kontoutskriften for minimumsbeløpet, og alltid ta det på tide å holde kontoen din nåværende. Husk: Betale mer enn minimumsbeløpet er en fin måte å betale ned gjeld.
Fiksjon: En grense høy kredittkort er ikke en god ting.

Fakta: Ikke nødvendigvis. Faktisk, hvis du klarer kredittkort klokt, en høy kredittgrense kan faktisk være en fordel. Tretti prosent av kreditt er basert på gjeld til kredittforhold (det beløpet du skylder i forhold til den totale kredittgrensen). Hvis du har en høy kredittgrense, og du holde balanserer lav, vil din gjeld til kredittforholdet også være lav, så en høyere kredittgrense kan hjelpe deg med å beskytte god kreditt score-men dette er bare tilfelle hvis du fortsetter å holde balanserer lav.
Fiksjon: Du må bære en balanse på kredittkort til å bygge en kreditt historie.

Fakta: Du trenger ikke å bruke kredittkort til å bygge en kreditt historie, men det betyr ikke at du må bære en ubetalt saldo. Faktisk er den beste strategien for å bruke kredittkort og betale av regningen i full hver måned, slik at du holde det samlede gjeld til kredittgrense lav.
Fiksjon: Jo flere kredittkort du har, jo bedre.

Fakta: Du trenger ikke å begrense deg til bare ett kort, men avstår fra å åpne kredittkort for ofte. Antall kredittkort du bære utgjør ca 10% av din kreditt score, så å ha et stort antall kredittkort kan negativt påvirke din kreditt score.
Nå som du har en god hånd på de grunnleggende fakta om kredittkort-samt de vanligste misforståelsene-du har verktøy for å bedre håndtere kredittkort og bygge en sterk kreditthistorie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.